Boeken

Sander Wuister schreef een tweetal boeken over profetie en de geestelijke wereld. 

Boek

Woorden van leven

Sander schreef het boek ‘Woorden van leven’ speciaal voor diegenen die meer willen weten over profetie en die uitleg willen krijgen vanuit een helder Bijbels perspectief. 

Woorden van leven brengt profetie dichtbij en maakt het praktisch. Het boek staat vol met waargebeurde verhalen, uitleg vanuit de Bijbel en praktische tips. 

Sander Wuister schreef het boek als cursusmateriaal bij de cursus ‘Gods stem verstaan en profetie’ . Het boek kan ook los daarvan gebruikt worden als kennismaking met profetie. 

Profeteren is woorden van leven spreken, want God is een God van leven. Profetische woorden kunnen mensen versterken, bemoedigen en vrijzetten.

Het boek gaat onder meer in op de volgende thema’s:

  • Hoe je Gods stem kunt verstaan
  • Het belang van karakter bij profeteren
  • De kracht van woorden
  • Hoe je groeit in profetie
  • Hoe je profetie toetst
  • Hoe je profetisch kunt leren geven
woorden-van-leven-mockup
Boek

De geestelijke wereld ervaren

De geestelijke wereld is reëler dan de natuurlijke wereld. Maar hoe kun je daar meer van ervaren? In dit boek legt Sander Wuister aan de hand van de Bijbel uit welke geestelijke zintuigen jij gekregen hebt en hoe je die praktisch kunt gebruiken. Het tweede deel van het boek gaat in op hemelse wezens als engelen, cherubs en serafs.

Sander combineert de studie van de Bijbel met ervaringen van zichzelf en anderen, zodat Gods Woord voor jou dichtbij komt. Elke hoofdstuk eindigt met vragen en opdrachten die je helpen om meer van de geestelijke wereld te gaan ervaren.

 

Winkelwagen