Over Sander Wuister

Enkele jaren geleden verruilde ik een baan als wetenschapper en technisch manager bij ASML voor een voltijd profetische bediening. Ik heb een hart voor  ondernemers en leiders. 

Profetie is een uitnodiging tot gebed."
Sander wuister

Profetie

Jarenlang werkte ik, met een PhD in scheikunde op zak , als wetenschapper/uitvinder en later als technisch manager in de high tech industrie.

In 2015 werd het profetische in mijn leven geopend nadat ik werd bevrijd van angst. Sinds 2018 ben ik regelmatig onderdeel van profetische teams. Kort daarna ben ik begonnen met het geven van cursussen profetie om anderen te leren over en te activeren in profetie.

In 2022 voelde ik me geroepen om een profetische bediening te starten. Ik profeteer graag over mensen, in het bijzonder leiders, om ze te bemoedigen en (door de Geest) in hun kracht te zetten. Daarnaast activeer ik anderen in profetie. Sinds enkele jaren geef ik cursussen over profetie en andere gaven van de Geest. Ik sta bekend om mijn nuchtere aanpak als het gaat om profetie. Het is mijn verlangen dat profetie een normaal onderdeel is van elke lokale kerk. Ik ben auteur van de boeken ‘Woorden van leven’ en ‘De geestelijke wereld ervaren’. Ik woon samen met mijn vrouw Tineke in Eindhoven en samen hebben we drie zoons.

Winkelwagen